Wat zoek u ?

Wat zoek u ?

luc 22/03/2018

1. Selecteer wat u zoekt. U kan kiezen tussen een detailhandelaar, een schoenmaker of een lederwarenhandelaar. U kan ook zoeken naar een merk van schoenen of lederwaren.

2. Voer uw postcode in, zo kunnen we de dichtst bijgelegen informatie opzoeken. Voor de zoektocht naar een merk is het noodzakelijk dit vak in te vullen.

3. Vul het begin van de naam in van de winkel of van de schoenhersteller…of selecteer het merk dat we in de lijst voorstellen

4. Start met de zoektocht

De Opzoekingen

Eenvoudig

Zoek een schoenwinkelier of een schoenmaker door de categorie te selecteren, voeg vervolgens uw postcode in, en u krijgt het (of de) dichtstbijzijnde adres(sen). Kies bij voorkeur deze die wij aanbevelen. Als u daarop klikt, krijgt u bovendien alle gegevens, zijn website, zijn facebook (eventueel) en andere nuttige inlichtingen.

Per merk

De zoektocht naar een bepaald merk is nog verfijnder, op die manier krijgt u in uw regie de aanbevolen winkel die dit merk verkoopt…Toch een goede raad: geef eerst een telefoontje om zeker te zijn dat het merk nog beschikbaar is (het is immers mogelijk dat dit merk er niet elk seizoen wordt aangeboden).

Dankzij onze website hebt u toegang tot heel België en waar u ook bent, met vakantie of wanneer u in de buurt bent. U kan alles vinden op uw smartphone.

Ook gemakkelijk als u een probleem heb om een schoen te laten herstellen…u vindt de beste schoenmaker in de buurt !