LEDEN ACCESS

Détails

 • Hoe kunt u gratis een advertentie plaatsen ?

  Beste leden,

  Alleen voor onze leden/  Uw e-mailadres en uw wachtwwoord 

  Mocht u nog niet in het bezit zijn van een wachtwoord, gelieve dan eerst en vooral op « Wachtwoord vergeten » te klikken en uw e-mailadres in te vullen in het daarvoor voorziene vakje.
  U ontvangt vervolgens uw wachtwoord per e-mail. Maar zijn wij eigenlijk wel in bezit van het juiste e-mailadres ? Indien u twijfelt, vragen wij u dit mee te delen door een bericht te sturen naar info@shoefed.be, gelieve steeds uw lidnummer en uw naam te vermelden. Onze computer zal de 2 adressen met elkaar verbinden om zo eventueel misbruik te vermijden.

  Hoe kunt u gratis een tijdelijke advertentie plaatsen ?
  Ga naar uw « lid ruimte » : geef daar uw e-mailadres in en vraag een login die u vervolgens per e-mail ontvangt. Opgelet : het adres dat u gebruikt moet in het gegevensbestand van onze leden zitten. Indien u geen antwoord ontvangt, geeft u best een seintje via info@shoefed.be zodat dit kan nagekeken worden. Zoals eerder werd vermeld, is het noodzakelijk om uw lidnummer (terug te vinden op uw kwitantie 2018) en/of uw naam te vernoemen. Wij doen vervolgens het nodige om uw adres aan te passen en u het wachtwoord te bezorgen zodat u een advertentie kunt plaatsen.

  Het is verplicht om op deze advertentie een begin- en einddatum te vermelden. Het spreekt voor zich dat alle advertenties aan de wet voorzieningen dienen te voldoen, zowel qua prijs, korting of voor eender welke andere wettelijke verplichting. 

  Een nieuwigheid voor de klanten van onze Belgische handelszaken !
  Aarzel zeker niet onze website te raadplegen om uw vragen betreffende schoen- of lederhandelaars te beantwoorden. U vindt er de schoenmakers, schoen- en lederwarenhandelaars uit heel België terug. Kondig hier uw evenementen aan ! Bent u lid van de Federatie (of van één van de zeven groeperingen die op hun beurt lid zijn van de nationale Federatie) ?

  Deel dan uw gebeurtenissen mee via dit nieuw internetplatform. Alle speciale happenings kunnen hier aangekondigd worden (braderieën/uitverkopen, opendeurdagen, modeshows, openingen, verbouwingen,…)